Lifestyle & Entertainment

Siham Raijoul vanaf eind januari nieuw gezicht van Hart van Nederland

Siham Raijoul gaat eind januari volgend jaar het presentatieteam van Hart van Nederland versterken. Naast presentator zal ze ook als journalist en maker van nieuwsverhalen actief zijn. De 33-jarige Raijoul studeerde journalistiek en is sinds 2006 werkzaam als presentator en journalist, op dit moment nog bij het NOS Jeugdjournaal en daarvoor bij Omroep Brabant.

“Bij Hart van Nederland krijg ik de kans om me verder te ontwikkelen als journalist en presentator”, zegt Siham over haar komst naar Hart van Nederland. “Ik ga me bezighouden met het journalistieke proces op de redactie, het maken van verhalen en presenteren. Dingen die ik heb gedaan bij het NOS Jeugdjournaal en straks ga doen bij Hart van Nederland voor een nieuw publiek. Ik hou van nieuws en van verhalen die mensen vertellen en dit komt allemaal samen op mijn nieuwe plek. Ik heb heel veel zin in deze nieuwe uitdaging!”

Sporen verdiend

Hoofdredacteur van Hart van Nederland Marc Veeningen over de komst van Siham: “Ik ben heel blij dat een veelzijdig journalist als Siham onze redactie komt versterken. Ze heeft de afgelopen jaren haar sporen verdiend als presentator en verslaggever van nieuws, waarbij ze haar publiek altijd centraal stelt. Juist daarom past ze uitstekend bij Hart van Nederland. Ik verheug me dan ook op haar komst en verwacht dat Siham een waardevolle bijdrage zal leveren aan het succes van het nieuwsmerk Hart van Nederland.”

Beeld: William Rutten