112

Pakketbezorger Wally klemgereden en in elkaar geslagen na 'misverstand'

Pakketbezorger Wally Heeren was vrijdag bezig met zijn gebruikelijke ronde in Zeeland toen hij zwaar werd mishandeld door twee mannen. Waarschijnlijk door een misverstand dat eraan voorafging.

Al vijf jaar rijdt de 36-jarige Wally uit Etten-Leur een vaste route door Zeeland. Hij bezorgt pakketjes die mensen online bestellen. Vrijdagochtend was hij onderweg naar een adres in Kamperland, toen het misging.

‘Geslagen en geschopt in mijn buik’

“Een man reed heel hard voorbij mij in zijn auto, dus maakte ik een handgebaar, zo van: wat doe je nou? Waarschijnlijk dacht hij dat ik een middelvinger opstak”, vertelt Wally aan Hart van Nederland.

Op zijn weg naar de Veerweg in Kamperland werd Wally vervolgens achtervolgd door de bestuurder en klemgereden. “Toen ik uitstapte volgde een woordenwisseling en ben ik door twee mannen naar de grond gewerkt. Ze hebben me in elkaar geslagen en geschopt in mijn buik”, aldus Wally.

Hij is vervolgens met een opgezwollen en rood oog weer verder gegaan met zijn werk. “Die pakketjes moeten toch bezorgd worden. Ik ben wel even bij mensen die ik ken uitgestapt, want het deed echt zeer.”

Pakketbezorger zoekt daders

De pakketbezorger is behoorlijk geschrokken en hoopt nu de daders op te sporen. “Ik heb het kenteken niet kunnen onthouden door de schok. Ze waren met twee mannen. Eén van een jaar of 40 á 50 met een Rotterdams accent. De ander was denk ik zijn zoon, van een jaar of 20.”

Op Facebook roept Wally getuigen van de mishandeling op zich te melden. “De mannen reden in een donkere Volkswagen station. Ik ben geslagen, op de grond gegooid en getrapt. Wie heeft wat gezien en kan mij aan verdere informatie helpen?”

In overleg met de politie gaat Wally op 10 december aangifte doen van de mishandeling. Hij hoopt dat de daders zo snel mogelijk gepakt worden.

Beeld: familie Heeren