Mysterie vlak voor pakjesavond: opengescheurde zak met cadeaus gevonden in Utrecht

In de Utrechtse wijk Overvecht is donderdagochtend een zak vol cadeaus gevonden. Op de cadeautjes stonden de namen van degenen voor wie de cadeaus bedoeld waren.

Het is nog niet duidelijk waar de cadeaus vandaan komen. De dochter van Will van Doren kwam ze vanochtend tegen tijdens het uitlaten van de hond. De vrouw denkt dat ze ergens in de omgeving van Utrecht moeten zijn verdwenen. “Dit moet ergens in de omtrek gestolen zijn. Mijn dochter heeft al diverse scholen en ook de politie gebeld. Ze willen er alleen geen melding van maken, want volgens de politie hoort het bij de gevonden voorwerpen.”

Niets bekend

Volgens Van Doren is er ook aan de politie gevraagd of er ergens een inbraak was waar cadeaus waren gestolen. De politie kon hier echter niets over zeggen. “Meerdere malen werd er gevraagd of ze melding hadden van een inbraak, maar de politie bleef volhouden dat het bij gevonden voorwerpen thuis hoorde.”

Eerder vanochtend bleken er cadeaus te zijn gestolen bij een Speelgoedbank in Winterswijk. Of dit verband houdt met elkaar is nog niet duidelijk.