112

Op internetdate wachtende man (61) meerdere keren mishandeld door drie jongeren

Drie jongens hebben maandagavond rond 22.00 uur een 61-jarige man meerdere keren mishandeld toen hij in zijn auto aan het wachten was. De auto stond geparkeerd in de Aplenlaan in Tilburg.

De oudere man zat rustig in zijn auto te wachten op zijn internetdate toen, uit het niets, de portier van zijn wagen open werd getrokken. Naast zijn wagen stonden drie jongemannen.

Gestoken en geslagen

Een van de jongens prikte met een scherp voorwerp de wachtende man in zijn zij en in zijn gezicht. Daarna wisten de jongens zijn autosleutels af te pakken en liepen zij weg. Nog niet echt wetende wat de man zojuist is overkomen, probeerde hij hulp te halen in de straat. Helaas voor hem werd er niet open gedaan en liep de man weer terug naar zijn voertuig.

Net toen de man weer ging zitten stonden de jongens weer bij portier van de auto. Weer wisten de daders de deur te openen. Dit keer sloeg een van de mannen het slachtoffer recht in het gezicht, waardoor hij drie tanden verloor. Hierna namen zij weer de benen.

Camerabeelden

De politie is ter plaatse gekomen maar heeft de drie jongemannen niet meer aangetroffen. Het is niet bekend waarom de wachtende man het doelwit was van de agressievelingen. De politie is op zoek naar buurtbewoners die wellicht iets van de mishandeling hebben gezien of die camera’s hebben gericht op de straat.

Mensen die meer informatie hebben kunnen dit laten weten via 0900-8844 of via Meld Misdaad Anoniem via 0800-7000.