Misdaad

Nieuwe beelden van deelnemer trouwstoet die agent knock-out slaat in Rotterdam

Het was terecht groot in het nieuws, op vrijdag 30 augustus 2019. Een politieagent die deelnemers van een trouwstoet aansprak op hun gedrag in het verkeer, werd door één van de feestvierders knock-out geslagen.

Nieuwe beelden

Van het voorval op de Westzeedijk in Rotterdam zijn nu aanvullende beelden beschikbaar. Daarop is te zien hoe de dader van de mishandeling de agent van achteren neersloeg.

Geeft u het alstublieft door als u weet wie deze man kan zijn.

Gevaarlijke situatie

De trouwstoet, hoe feestelijk wellicht ook bedoeld, zorgde die vrijdag voor veel overlast en leverde ter hoogte van De Boompjes een gevaarlijke situatie op. De auto’s die bij de stoet hoorden, blokkeerden de weg voor andere gebruikers. Daarnaast was een aantal wat al te vrolijke mensen óp de auto’s gaan zitten in plaats van erín te blijven.

Enorme klap

Logischerwijs moest de politie optreden. Helaas liep dat voor één van de agenten heel pijnlijk af. Hij verzocht een paar mensen uit de groep om zich minder gevaarlijk te gedragen en moest dat bekopen met een enorme klap tegen het hoofd, waardoor hij korte tijd buiten westen raakte.

Vragen

Heeft u een idee wie de man is die een politieagent mishandelde, of herkent u hem aan de hand van de beelden? Meld het alstublieft bij de politie. Dit kan ook anoniem via 0800 – 7000.

Beelden: Opsporing Verzocht