112

Moeder van gezinsdrama Dordrecht in ziekenhuis overleden

De moeder van de twee kinderen die gisteren omkwamen bij het gezinsdrama in Dordrecht is overleden, dat melden bronnen rondom het onderzoek aan Hart van Nederland. Het Openbaar Ministerie heeft aangegeven binnen afzienbare tijd met een bericht te komen.

De 27-jarige moeder van het gezin werd maandagavond in zorgwekkende toestand overgebracht naar het ziekenhuis. Ze zou de ex-vrouw van de politieagent zijn. Verschillende omwonenden vertelde maandag dat de twee in scheiding zouden liggen, maar nog wel in hetzelfde huis woonden.

Lees ook:Ā Buurtbewoners gezinsmoord Dordrecht: ‘Je gaat geen kinderen vermoorden, vriend!’

Basisschool

“Het was gisteren heel erg schrikken”, vertelt een ouder voor basisschool Het Kristal. “Ik had de hele avond kippenvel, het is verschrikkelijk. We kwamen net de school binnen, alle leraren en leraressen waren emotioneel. Mijn dochter zit in een andere klas. Ik heb haar wel verteld dat er een meisje uit groep vijf overleden is, details heb ik verder achterwegen gelaten.”

Steun betuigingen

Op sociale media wordt massaal gereageerd rondom het nieuws van gisterenavond. Veel mensen delen hun medeleven, andere vragen zich af waarom een dienstwapen mee naar huis genomen mag worden.