112

Moeder met twee kinderen steelt hond na onbetaald ponyritje in Heeze

Een moeder met twee jonge kinderen heeft donderdag een hondje gestolen bij café Boerderij Stal van Meijl in Heeze. Kort daarvoor had de vrouw samen met haar kinderen een ritje gemaakt op een pony bij de naastgelegen manage en niet afgerekend.

Samen met een andere vrouw en een kind in een buggy kwamen de moeder en haar twee kinderen rond 13:45 uur aan bij de manage. De oudste twee kinderen hebben daar pony gereden. Na het ponyritje verlaat de vrouw met het kind in de buggy het terrein. Een paar minuten later vertrekt ook de moeder samen met haar twee kinderen en de hond.

Het gestolen hondje is een driekleurige boerenfox van tien weken oud. Op de foto die de politie verspreidde, is de jonge viervoeter vijf weken oud.

Diefstal vastgelegd

De diefstal is door bewakingscamera’s vastgelegd. “Mocht je in het bezit zijn van de hond dan is het verzoek/slim om deze vandaag nog terug te brengen naar de eigenaar. De bewakingsbeelden worden NU nog niet gepubliceerd en zijn ook in het bezit van de politie”, waarschuwt de politie.