112

Michelle (21) uit Hattem gewond achtergelaten na botsing

De 21-jarige Michelle uit Hattem is maandagnacht gewond achtergelaten door een man op een fiets. Michelle reed op dat moment met haar scooter over de rode spoorbrug tussen Zwolle en Hattem. Net nadat ze de man wilde inhalen, week hij onverwachts uit, waardoor ze vol in de rem schoot en onderuit ging.

“Als gevolg van de aanrijding heeft onze dochter haar kaak op 5 plaatsen gebroken, haar neus is gebroken en al haar voortanden zijn er uit”, schrijft haar vader Albert op Facebook. Ook heeft ze flinke schaafwonden en blauwe plekken opgelopen doordat ze over de grond schoof en de scooter op haar is gevallen.

Weggereden

De veroorzaker van het ongeluk kwam uit de richting van Zwolle. Na de botsing begon hij eerst Nederlands te praten en vervolgens Engels. De man weigerde de hulpdiensten te bellen en is na het ongeluk direct weer op zijn fiets gestapt en weggereden. Vermoedelijk was er drank in het spel.

De vader van Michelle heeft op Facebook een getuigenoproep gedaan. Het gaat om een man van ongeveer 50 jaar met een normaal postuur. Michelle ligt nog in het ziekenhuis, waar ze voorlopig sondevoeding krijgt vanwege haar verwondingen. Vandaag of morgen mag ze weer naar huis.

Beeld: Facebook/Albert Kraan