Misdaad

Man wordt doodgeschoten tijdens gesprek met 112 na burenruzie in Geleen

Bij een schietpartij na een burenruzie in Geleen kwam vorig jaar april een 34-jarige man om het leven. Uit beelden en een geluidsopname die 1Limburg in handen heeft blijkt nu dat de man op het moment dat hij werd doodgeschoten de alarmcentrale aan de lijn had.

Op de beelden is te zien hoe slachtoffer Radjan Kalicharan en zijn vriendin ruzie maken met de verdachte van de fatale schietpartij. Ze lopen in en uit en vechten en ruziën ook op straat. Uiteindelijk belt Radjan 112 en loopt de hoek om. Hij wordt achtervolgd terwijl hij een beschrijving geeft van wat er gebeurd.

‘Ik ben geraakt’

Vervolgens zijn schoten te horen en blijft het stil aan de lijn. De vrouw van de alarmcentrale probeert contact te zoeken, maar hoort Radjan alleen nog zeggen “Ik ben geraakt, waar ben ik geraakt? Ik ben in mijn hals geraakt.”

Bekijk en beluister hieronder beelden van het schietincident en het gesprek met de meldkamer. 

Pas op: deze video kan als bijzonder schokkend worden ervaren.

Het schietincident volgde op een ernstig uit de hand gelopen burenruzie tussen Radjan en zijn vriendin en de hoofdverdachte, Doy S.. Radjan kwam hierbij dus om het leven en zijn vriendin raakte gewond.

Lees ook: Man overleden na schietpartij in Geleense woning

Justitie laat aan de regionale omroep weten niet te willen reageren op de beelden. Volgens hen is het onwenselijk dat deze naar buiten zijn gekomen omdat de rechtszaak nog loopt.

Beeld: 1Limburg