112

Man en vrouw door geweld om het leven gekomen op de Brunssummerheide

Volgens de politie zijn beiden door geweld om het leven gekomen. De identiteit van beide slachtoffers is bij de politie bekend. In verband met de nabestaanden wil de politie deze echter nog niet vrijgeven.

De politie vond na een melding van een wandelaar eerst een dode vrouw. Een half uur later kwam de melding binnen dat er op korte afstand van de vrouw ook een dode man was aangetroffen. De politie onderzoekt of er nog andere personen bij deze zaak betrokken zijn.

De politie tast nog in het duister over aanleiding en motief van het misdrijf. Ook is niet bekend of de slachtoffers elkaar kennen. Beide slachtoffers hadden een hond bij zich. De honden bleven ongedeerd.

Getuigenoproep

De slachtoffers werden gevonden in een hondenuitlaatgebied aan de Kamperheideweg. De politie heeft een auto die in de buurt geparkeerd stond, in beslag genomen.

De politie zette speurhonden en een helikopter in voor het onderzoek naar de omgeving van het gebied. Ook hebben agenten omwonenden en bezoekers van de hondenuitlaatplek gehoord.

De politie roept mensen die eerder die dag in het gebied zijn geweest op zich te melden.


 

Beeld: Track’88