Sport

Koe Sijtje weet het al: dit is de winnaar van het gevecht tussen Rico Verhoeven en Badr Hari

Drie jaar lang moesten hun fans wachten, maar zaterdagavond nemen Rico Verhoeven en Badr Hari het eindelijk weer tegen elkaar op. De legendarische koe Sijtje weet al wie er gaat winnen.

Een uitgemaakte zaak is het niet, want koe Sijtje twijfelt duidelijk. De koe uit Middenbeemster voorspelt al jaren belangrijke sportwedstrijden. Zo wist ze in 2017 nog te vertellen dat Feyenoord kampioen zou worden.

Nu is het dus de beurt aan de titanenstrijd tussen kickboksers Rico Verhoeven en Badr Hari. Die wedstrijd is zaterdagavond te zien op Veronica. Op één voederbak is een foto van Rico Verhoeven geplakt, op de andere een foto van Badr Hari. Waarvoor kiest de voorspelkoe?

En de winnaar is…

Het belooft in ieder geval een spannende wedstrijd te worden, getuige de twijfel van Sijtje. Ze loopt richting de bak met de foto van Badr Hari, maar na een behoorlijke spanningsopbouw is ze uiteindelijk toch vastberaden: Rico Verhoeven gaat het gevecht winnen.

“Breaking boksnieuws”, volgens haar eigenaar boer Harry Heeman. Badr Hari moet alweer het onderspit delven tegen de wereldkampioen. Dat is een waarheid als een koe.

Kijk hier de staredown tussen Rico en Badr terug