112

Inbrekers binden bewoonster vast op klaarlichte dag in Rotterdam

Een vrouw is zaterdagmiddag vastgebonden tijdens een inbraak in haar woning aan het Schoonveld in Rotterdam. De bewoonster kwam thuis terwijl de inbrekers bezig waren. De politie is naarstig op zoek naar getuigen.

De vrouw kwam ‘s middags thuis en trof de zij deur open. Binnen bleken twee mannen naar waardevolle spullen te zoeken. De mannen bonden vervolgens de vrouw vast en gingen er met diverse spullen vandoor.

Signalement

Omdat de inbraak op klaarlichte dag gebeurde, hoopt de politie op veel getuigen. Het zou gaan om twee mannen tussen de 18 en 27 jaar. Beiden zijn licht getint. De ene man is gezet en tussen de 1.75 meter en 1.80 meter. Hij heeft zwart haar met kleine krulletjes boven en aan de zijkant opgeschoren. Hij droeg een groen t-shirt met daarover een zwart vest dat hij open droeg.

De twee man is mager en rond de 1.90 meter. Hij droeg zwarte kleding, een baseballpet en een zwarte rugzak.

De politie vraagt aan iedereen die iets gezien heeft tussen 14.30 en 15.00 uur in de omgeving van het Schoonveld te bellen met de opsporing van district Zuid via 0900-8844. Hoe het nu met de bewoonster gaat is onduidelijk.

Beeld: ANP