Opmerkelijk

Haarlemmer verhuurt huis tijdens Grand Prix Zandvoort voor €18.900,-

Sinds dinsdag weten Formule 1-liefhebbers of ze zijn ingeloot voor de race op het circuit van Zandvoort of niet. Voor veel gelukkigen is daarmee ook de zoektocht begonnen naar een appartement in de buurt van het evenement. Remco Rhee stelt zijn huis in Haarlem het hele raceweekend beschikbaar op een kleine 10 kilometer van Zandvoort. Daar moet wel de hoofdprijs voor worden betaald: €18.900, exclusief BTW.

Online wordt de woning aangeprijst als een huis dat ‘van alle moderne gemakken is voorzien’. Er staat 24 uur per dag een conciërge voor je klaar en de huur van twee fietsen is bij de prijs inbegrepen. Indien de huurder liever op een elektrische scooter naar het circuit gaat of wil worden vervoerd door een chauffeur, dan kan daarvoor worden bijbetaald.

‘s Ochtends kunnen gasten hun buikje vol eten aan een uitgebreid ontbijt gemaakt van streekproducten. Als er ook interesse is in een sterrenlunch aan huis kan dat ook, tegen betaling.

Meer aanbod

Remco is de eerste in zijn straat die zijn huis voor de Grand Prix van Zandvoort aanbiedt, maar zal niet de laatste zijn, verwacht hij. “Toen ik de buurt vertelde over dit plan van de website en het huis en wat ik allemaal aanbood, wilde er ook twee andere buurtbewoners zo’n site. Nou, dat knutsel ik dan in elkaar hoor, maar voorlopig ben ik de enige.”

Zelf slaapt de Haarlemmer in tijdens de racedagen op zijn kantoor, maar hij zal waarschijnlijk wel nog veel bij zijn woning staan. Hij neemt de rol op zich van conciërge, dus als de gasten iets nodig hebben, staat Remco paraat.

Beeld: Remco Rhee