Lifestyle & Entertainment

Ajax-sterspeler Hakim Ziyech zet enorme loft te koop, neem hier alvast een kijkje

Ajax en voetballer Hakim Ziyech lijkt tot nog toe een erg gelukkig huwelijk. Mocht dat stranden, dan kan hij altijd nog het vastgoed in. De voetballer heeft namelijk zijn huis op de Amsterdamse Zuidas te koop gezet voor een torenhoge vraagprijs van maar liefst 2,7 miljoen euro.

Mocht je altijd al benieuwd zijn naar hoe luxe de stervoetballer woont, dan kun je nu een kijkje nemen in zijn huis. In onderstaande video is te zien dat het huis onder meer de beschikking heeft over drie slaapkamers en twee badkamers met onder meer een luxe regendouche en sauna. (Tekst gaat verder onder video)

In het appartementencomplex zelf zijn een zwembad en fitnessruimte te vinden. Tevens heb je de beschikking over een huismeester en heb je een vaste parkeerplaats, wat in Amsterdam geen overbodige luxe is.

Wat kost dit geintje?

Het appartement bestaat uit 285 vierkante meter. Hakim Ziyech kocht het huis drie jaar geleden voor een slordige 1,8 miljoen euro. Als iemand bereid is de vraagprijs te betalen, verdient Ziyech dus bijna een miljoen op het pand.

Meer informatie en foto’s vind je hier. Het is onbekend of de Ajacied inmiddels zelf al een andere woonruimte heeft gevonden.