Ontharingssalon Just Wellness ineens dicht, gedupeerden kunnen mogelijk fluiten naar honderden euro's

Duizenden klanten die een abonnement hebben bij Just Wellness maken zich zorgen. De ontharingssalon zou in financiële problemen zitten. Of ze ooit nog iets van hun geld terugzien, is de vraag: ze hebben de behandelingen vooruitbetaald.

Op Facebook zitten inmiddels ruim 10.000 mensen in de groep ‘Opgelicht door Just Wellness’. Klanten maken zich niet alleen zorgen over hun abonnement, sommigen hebben pigmentvlekken aan de behandelingen overgehouden. Ook zijn er werknemers die niet volledig uitbetaald zijn.

Brandwonden op tattoo

Sara komt al drie jaar bij Just Wellness. In totaal heeft de Amstelveense ruim 700 euro uitgegeven bij de keten voor de ontharing van haar hele lichaam, vertelt ze aan Hart van Nederland.

In april ging het flink mis. “Het meisje dat mij behandelde was lekker aan het kletsen toen ze per ongeluk over mijn tattoo ging”, zegt ze. Op een tatoeage mag je niet laseren. “Het deed verschrikkelijk veel pijn.”

Bij de dokter bleek Sara tweedegraads brandwonden te hebben opgelopen. “Ik heb contact gehad over een eventuele schadevergoeding, maar nog steeds niets gekregen.” Door de financiële problemen bij Just Wellness denkt ze dat ze kan fluiten naar haar geld. “Ik baal ontzettend.”

Twijfels over Just Wellness

Ramon uit Nederweert legde 600 euro neer voor een ontharingspakket bij Just Wellness. Hij heeft zes behandelingen gehad. “Nul resultaat”, vertelt hij tegen Hart van Nederland.

Hij heeft altijd zijn twijfels gehad, omdat het “echte” ontharingssalons veel duurder zijn. “Ik kon dus ook bijna niet geloven dat Just Wellness het zo goedkoop kon aanbieden. Nu kan ik die 600 euro wel vergeten.”

Just Wellness is niet bereikbaar voor commentaar. Ook op het hoofdkantoor in Valkenswaard is niemand aanwezig om een reactie te geven.

Foto: Pixabay