112

Ernstige zorgen om vermiste Dirk Dalebout uit Dordrecht

Familieleden en de politie maken zich ernstige zorgen over de 52-jarige Dirk Dalebout uit Dordrecht. De man vertrok woensdagnacht rond 02:00 uur te voet uit zijn woning. Sindsdien ontbreekt van hem ieder spoor.

Volgens dochter Celine is haar vader met helemaal niets van huis vertrokken. Hij zou onlangs te horen hebben gekregen dat zijn contract niet wordt verlengd. “We maken ons grote zorgen en slapen niet. Heel veel vrienden en familie zijn aan het rondrijden om hem te vinden. Het is zoeken naar een speld in een hooiberg. Het is niks voor hem, zoiets.”

Ze is afgelopen weekend nog met haar vader naar Ajax geweest “en dat was heel gezellig”, ze heeft niets aan hem gemerkt. “We weten dat hij rond 2 uur is verdwenen omdat ik rond 1 uur nog ben gaan plassen en toen was hij er nog”, zegt Celine. “Mijn moeder is rond 2.30 uur naar de wc geweest en toen was hij verdwenen. Ik ben toen meteen gaan zoeken.”

Signalement

Dirk draagt een lichtblauw t-shirt van het merk PME of G-star, een zwarte Adidas trainingsbroek en witte sneakers. Mogelijk bevindt Dirk zich nog in de omgeving van Dordrecht of Kinderdijk, maar dat kan de politie niet bevestigd krijgen.

Mensen die Dirk hebben gezien of weten waar hij verblijft worden opgeroepen contact op te nemen met politie via 0900-884 of bij spoed via 112.