Opmerkelijk

Eigenaar ingestorte grillroom Coevorden is blij dat zijn zoon nog leeft

De grillroom van Mahmoud Hasan in Coevorden stortte zaterdag in en daardoor lag zijn zoontje Kenan (5) urenlang bedolven onder het puin. Uiteindelijk kon hij gered worden dankzij de hulpdiensten.

Tegenover Dagblad van het Noorden doet de 29-jarige vader Mahmoud zijn verhaal. Hij wist zelf onder het puin vandaan te komen.

“Baba, ik ben hier”, riep Kenan naar zijn vader toen hij onder het puin lag. Dit gaf Mahmoud niet meteen hoop, want hij hoorde zijn zoontje dit een enkele keer roepen. “Ik dacht dat Kenan niet meer leefde”.

‘Ik dacht: waarom duurt het nu al vijf uur?’

Mahmoud moest na een uur met de ambulance alsnog naar het ziekenhuis van de dokter. Een vriend van Mahmoud ging mee en hield hem op de hoogte van de situatie van zijn zoontje, die nog steeds onder het puin lag.

Lees ook: Dit zijn de helden die Kenan (5) veilig onder het puin vandaan haalden

“Op Facebook zag mijn vriend dat het niet goed met Kenan ging. Toen was ik heel bang. Ik dacht: waarom duurt het nu al vijf uur?”.

Kenan maakt het goed

Nadat Kenan werd gered van onder het puin, werd hij naar het ziekenhuis gebracht. Het jongetje moest aan zijn arm geopereerd worden en inmiddels maakt hij het goed.

Om kwart voor negen ‘s avonds zag Mahmoud zijn zoontje Kenan weer in het ziekenhuis. Toen Kenan voelde aan het hoofd van Mahmoud en vroeg of het goed ging met hem. “Kenan vroeg gisteren wanneer hij terug naar huis mocht. Hij zei: Ik moet terug naar school.”