Opmerkelijk

Durf jij je te vertonen in deze Max Verstappen-Multipla?

Niets ten nadelen van onze Max maar is dit de lelijkste auto die ooit gemaakt is? Nee? Dan is het vandaag je geluksdag want Peter van Dijk uit het Limburgse Nuth biedt sinds kort deze bolide aan op Marktplaats.

De unieke auto in de kleuren van Max Verstappen’s renstal Red Bull werd in 2016 gekocht om hem vervolgens om te bouwen voor een autorally in Hongarije. De wagen werd voorzien van de kleuren van Red Bull. Gekscherend is er met rode letters ‘Red Fool’ opgeplakt. En vergeet niet de blitse spoiler die is geïnstalleerd op het dak. Het interieur van de wagen is ongemoeid gelaten.

Red Fool is er met rode letters opgeplakt.

Aan het interieur is niets gedaan.

De ‘blitse spoiler op het dak gaat zeker indruk maken.

Koopje

Voor slechts 1.400 eurootjes kan jij de trotse eigenaar zijn van de wagen uit 1999. Met slechts 227.494 kilometer op de teller en een topsnelheid van 170 kilometer per uur is het voor verzamelaars een aantrekkelijk koopje.

De wagen heeft het ritje Amsterdam-Boedapest en weer terug zonder problemen afgelegd. De auto wordt afgeleverd met nieuwe APK en recent zijn er nog diverse reparaties uitgevoerd en onderdelen vervangen.

De Mulitpla wordt door veel autoliefhebbers gezien als een van de lelijkste auto’s ooit gemaakt.