112

Deze man wordt gezocht in verband met de moord op Gino Oliveira

De 25-jarige Gino Oliveira raakt op woensdagavond 3 juli zwaargewond als de auto waarin hij zit wordt beschoten. Hij overlijdt drie dagen later. De politie maakt vandaag de naam bekend van de vermoedelijke schutter en toont zijn foto in Hart van Nederland.

Gino Oliveira zat op de achterbank van een Fiat Punto aan de Westkousdijk in Rotterdam-Delfshaven, toen de auto onder vuur werd genomen. De bestuurder reed nog snel weg naar de Slamatstraat daar vlakbij. Gino werd overgebracht naar het ziekenhuis, waar hij later aan zijn verwondingen bezweek.

Getuigen

De politie startte een groot onderzoek en kon al snel de route van de auto van de dader grotendeels in kaart brengen. Die werd getoond in het programma Opsporing Verzocht. Daarnaast deed de politie meerdere getuigenoproepen. Uit het onderzoek van het rechercheteam kwam de identiteit van de vermoedelijke schutter naar voren. Het gaat om de 22-jarige Aldijr Marlin.

Ziet u Aldijr Marlin? Benader hem niet zelf, maar bel de politie via 112. Denkt u te weten waar hij zich bevindt of heeft u andere informatie? Bel dan met de opsporingstiplijn op 0800-6070.

Op de foto: vermoedelijke dader Aldijr Marlin