Lifestyle & Entertainment

VIDEO: Chateau Meiland bij laatste drie genomineerden voor Televizier-Ring

Fantastisch nieuws voor De Meilandjes. Chateau Meiland zit bij de laatste drie genomineerden die kans maken op de felbegeerde Gouden Televizier-Ring. Dit moet gevierd worden, dus: Wijnen! Wijnen! Wijnen!

Martien Meiland en co zijn een enorme kijkcijferhit. Wekelijks trekt het SBS6-programma een miljoenenpubliek en momenteel wordt het tweede seizoen uitgezonden.

Van verwaarloosd kasteel naar pracht verblijf

In Chateau Meiland heeft Martien Meiland samen met zijn partner Erica, hun dochter Maxime met haar twee jaar oude dochter Claire en huisvriendin Caroline een verwaarloosd kasteel omgebouwd tot een prachtige chambres d’hôtes. De opening is net geweest en nu begint het ‘echte werk’, het ontvangen van de gasten die in hun chateau willen overnachten. De hele familie moet alle zeilen bijzetten om de logees een onvergetelijk verblijf te geven.

Andere genomineerden

De andere genomineerden zijn De Beste Zangers van AvroTros en Expeditie Robinson van RTL 5. Beste Zangers schopte het in 2017, net als Robinson, tot de laatste drie. Toen ging de publieksprijs echter naar Zondag met Lubach. Vorig jaar sleepte Beau van Erven Dorens de prestigieuze prijs in de wacht met zijn Beau Five Days Inside.

Het Gouden Televizier-Ring Gala vindt op 9 oktober plaats in AFAS Live Amsterdam.

Bron: Shownieuws.nl