112

Slachtoffer van steekpartij Den Haag is jonge voetballer Bilal (20)

De man die zaterdagavond in Den Haag is doodgestoken is de 20-jarige voetballer Bilal. Dat meldt zijn club HVV Laakkwartier zondag. De politie wil de identiteit van het slachtoffer nog niet bevestigen.

Bilal speelde in het eerste elftal van de Haagse amateurclub. “We zijn intens bedroefd door dit dramatische overlijden van een jongen die zo in het leven stond en nog een lange en positieve carrière voor zich had”, schrijft de club in een verklaring.

Er wordt zondagmiddag om 13.00 uur bijeenkomst gehouden in het clubgebouw van HVV Laakkwartier. “Om dit verlies met elkaar te verwerken en de emoties met elkaar te delen”, aldus de club.

Vier verdachten van steekpartij

Bilal werd zaterdagavond rond 18.45 uur neergestoken op de kruising van de Rijswijkseweg en de Goudriaankade in het Haagse stadsdeel Laak. Een paar uur later maakte de politie bekend dat hij was bezweken aan zijn verwondingen.

Er zijn vier verdachten opgepakt. Na de steekpartij werden twee negentienjarige mannen uit Den Haag en een man (28) uit Zoetermeer gearresteerd. Zondagochtend is een andere man van negentien uit Den Haag aangehouden. Nieuwe arrestaties worden niet uitgesloten.

Over de toedracht van de steekpartij kan de politie nog niets zeggen. Getuigen worden opgeroepen contact op te nemen via telefoonnummer 0800-6070, of anoniem via 0800-7000.

Tekst: Redactie/ANP
Foto: Regio15.nl