Lifestyle & Entertainment

Bewoners Alblasserdam verrast met gratis ontbijtje aan de deur

Bewoners van de gemeente Alblasserdam mochten zich zaterdagochtend gelukkig prijzen. Alle 8200 huishoudens kregen namelijk een ontbijtje bezorgd voor hun deur.

De actie is door supermarkt Plus georganiseerd. De supermarkt geeft het ontbijtje weg omdat ze een halfjaar gevestigd zijn in Alblasserdam. Bewoners reageerden vanochtend erg enthousiast over de verrassing.

Mochten de bewoners geen interesse hebben in het ontbijt, dan kunnen ze het laten hangen aan de deur. Later op de dag wordt het weer opgehaald.

‘Pluspunt’

Ook op sociale media kan de supermarkt rekenen op positieve reacties. ”Wat een leuke actie van de PLUS in Alblasserdam. Bij mij in de flat werd het ook keurig bezorgd. Helemaal top”, schrijft een gebruiker op Twitter. Ook Babette geniet van haar gratis ontbijt. ”Bedankt PLUS, en uiteraard ook een pluim voor de vrijwilligers”.

Ook de burgemeester van Alblasserdam liet van zich horen: ”Vandaag is dé dag dat iedereen voelt dat het een ‘Plus- punt’ is Alblasserdammer te zijn. Dank voor dit heerlijke ontbijt-op-bed moment. Super!