Lifestyle & Entertainment

Allememaggies, jeugdhelden Bassie en Adriaan lanceren kledinglijn

Het illustere duo Bassie en Adriaan lanceert een eigen kledinglijn. De clown en acrobaat gaan shirts en truien verkopen met daarop kreten uit de televisieserie, zoals Allememaggies, Wat er ook gebeurt altijd blijven lachen, Drommels drommels drommels en Watzeggie?.

De broers Bas (nu 84) en Aad (77) van Toor zijn al behoorlijk op leeftijd, maar nog altijd razend populair. Volgens hun woordvoerder is besloten om merchandise te maken na veel verzoeken van fans.

Bassie en Adriaan zijn al sinds de jaren ’70 te zien in een groot aantal televisieseries, waaronder De Plaaggeest, De Diamant en Het Geheim van de Sleutel. Het duo maakte geregeld afleveringen in het buitenland. Voor twee van hun laatste series reisden ze door Europa en de Verenigde Staten.

Heimwee naar Bassie en Adriaan?

De afleveringen zijn nog dagelijks te zien op RTL en het YouTube-kanaal van het duo is een groot succes. Onlangs kwam er een grote box uit met alles wat Bas en Aad van Toor ooit voor televisie hebben gemaakt.

Lees ook: Bassie en Adriaan-pretpark gaat toch niet door

De truien zijn zowel in kinder- als volwassen maten verkrijgbaar via de website van Bassie en Adriaan. Liefhebbers van het duo kunnen zelf ook kreten aandragen die zij zelf graag op de kleding zouden willen zien. Het is de bedoeling dat het assortiment in 2020 wordt uitgebreid.

Foto: ANP