Misdaad

Angelique zou verkracht zijn door aanslagpleger: 'Dit is geen mens, hij is gek, een psychopaat'

De 47-jarige Angelique is het slachtoffer dat door Gökmen T. zou zijn verkracht. De schutter liep vrij rond in afwachting van zijn rechtszaak. “Dit is geen mens, hij is gek, een psychopaat,” laat ze Hart van Nederland weten.

“Ik hoorde zijn naam op televisie en toen schrok ik me helemaal kapot”, vertelt Angelique. “Hij heeft mij verkracht en mishandeld in mijn eigen huis. Ook wilde hij mijn huis in de brand steken. Ik moest doen wat hij zei. Ik kon niets terug doen.”

Waarschuwing

De verkrachting zou in 2017 hebben plaats gevonden en Angelique is dan ook boos dat hij daarvoor nog niet is veroordeeld. “Dit had niet hoeven gebeuren als hij vast zat. Ik heb de politie gewaarschuwd, maar als er niets tegen hem wordt gedaan, wat doe je dan?”

‘Geen aanslag op ons land’

Ze gelooft niet dat Gökmen T. een terrorist is die een terreuraanslag heeft gepleegd. “Dit heeft niks met geloof te maken. Het is geen aanslag op ons land, dat geloof ik niet. Dit komt uit zijn zieke hoofd. Het ene half jaar liep hij erbij als een moslim en het andere half jaar was hij een junk. Hij is gewoon gek.”