Sport

VIDEO: Fans maken zich op voor Marokko - Portugal

Marokko gaat woensdag mogelijk voor de laatste kans om de volgende ronde van de wereldtitelstrijd in Rusland te bereiken. De formatie van coach Hervé Renard moet na de eerdere nederlaag tegen Iran eigenlijk in groep B winnen van Portugal om de kans in eigen hand te houden.

Fans van Marokko en Portugal maken zich in Rusland (en daarbuiten) op voor de belangrijke wedstrijd vanmiddag. Feestend lopen ze door de straten van Moskou, klaar om hun helden aan te moedigen.

Lees ook: BN’ers scharen zich massaal achter Marokkaans elftal

Hervé gaf aan dat het moeilijk wordt de Portugese vedette Cristiano Ronaldo af te stoppen, die eerder drie keer scoorde tegen Spanje. “Hij is van uitzonderlijke kwaliteit.” Spanje kan na het gelijkspel (3-3) tegen Portugal ook wel een overwinning gebruiken tegen Iran.

De wedstrijd Portugal – Marokko wordt om 14.00 uur Nederlandse tijd gespeeld in Moskou. Verder wordt in groep A Uruguay tegen Saudi-Arabië gespeeld. Uruguay won eerder van Egypte, de Saudi’s werden weggespeeld door Rusland. Als Uruguay wint is het land én Rusland zeker van de volgende ronde.

Lees hier alles over het WK 2018 in Rusland

ANP/Redactie