Opmerkelijk

Ronald McDonald na wilde nacht weer terug op de bank in Amersfoort

Ronald McDonald heeft een veelbewogen nacht achter de rug. Drie jongeren ‘ontvoerden’ de pop, zo was te zien op videobeelden, en sindsdien was het boegbeeld van de snackgigant spoorloos.

Lees ook: Ronald McDonald ‘ontvoerd’ uit fastfoodrestaurant Amersfoort

Zondagavond kwam een melding binnen dat er zes personen plus een enorme pop richting het centrum van Amersfoort liepen, dus ging de politie ter plaatse. En warempel: Ronald zat weer keurig op zijn bankje voor het fastfoodrestaurant.

De clown is niet beschadigd, maar de ontvoering liet hem niet onberoerd, grapt de politie. ” Ronald is blij weer terug te zijn en zag nog wat witjes van zijn nachtelijke avontuur. Daarom gaat hij de komende tijd liever niet meer op stap.”

 

View this post on Instagram

Kregen we zojuist de melding dat Ronald McDonald met 6 man over de Vlasakkerweg ri. centrum liep. Bleek dat ze Ronald weer thuis hebben gebracht. Voor wie het ontgaan is: Ronald is afgelopen nacht tegen zijn wil in meegenomen uit het McDonald's restaurant op de Utrechtsestraat. We weten inmiddels dat het om een grap ging en dat degenen die Ronald hebben meegenomen direct al het plan hadden om hem terug te brengen. Laten we het bij deze ene keer houden. Het wegnemen van iemand’s eigendom is strafbaar en dergelijke acties kunnen in de toekomst tot een proces-verbaal leiden. . . . . . . #instapolitie #instapolice #instacops #politie033 #pol033 #waakzaamendienstbaar #033 #pmn247 #amersfoort #samenwerkenaanveiligheid #Mcdonalds #ronaldmcdonald

A post shared by Miquel Wijna (@miquelwijna) on