112

Politie geeft beelden vrij van verdachte moord Reduan B.

De politie is in de zaak van de doodgeschoten Reduan B. op zoek naar kleding van de hoofdverdachte. Er zijn in overleg met het Openbaar Ministerie foto’s vrijgegeven waarop hij te zien is.

Reduan B. was de broer van Nabil B., de kroongetuige in de zaak tegen de Mocro-maffia. Donderdag werd Reduan in zijn bedrijf doodgeschoten in Amsterdam-Noord. Vrijdagavond is de hoofdverdachte aangehouden in Hilversum. Ook twee handlangers zijn afgelopen weekend aangehouden. De politie geeft nu beelden vrij van de vermoedelijke dader en heeft met name vragen over de kleding. Als mensen de kleding hebben gevonden, worden ze verzocht dat te melden bij de politie.

Lees ook: Mocro-maffia neemt wraak op broer van kroongetuige
Lees ook: Getuige liquidatie Amsterdam: ‘Schutter deed zich voor als sollicitant’

Ook informatie over de vluchtauto is welkom. Het gaat om een zwarte Seat met het kenteken 45-XK-SX. Deze auto is op de dag voor de liquidatie rond 7.00 uur vanuit Hilversum naar Amsterdam gereden. Om 8.40 uur en om 18.15 uur is de auto gezien in de buurt van de Tt. Vasumweg. Alle informatie kan anoniem worden doorgegeven op het speciaal daarvoor geopende telefoonnummer 06-57435079.

Lees hier alles over de mocro-maffia

De vrijgegeven foto’s van de hoofdverdachte van de moord op Reduan B.