Opmerkelijk

Esmee (3) zoekt lieve jongen die haar zomaar enorme pandaknuffel gaf

De 3-jarige Esmee en haar oma Sonja zijn op zoek naar de jongen die haar zomaar een levensgrote pandaknuffel gaf op station Amersfoort. Door een oproep te doen op Facebook en Twitter, hopen de twee de gulle gever te vinden.

Esmee en haar oma liepen op 13 februari rond 18.15 uur op station Amersfoort, toen zij een jongen met een enorme pandaknuffel zagen lopen. “Esmee is gek op panda’s”, vertelt oma Sonja aan de NS. “Iedere avond kruipt ze met een pandaknuffel in bed.”

Toen de peuter de jongen en zijn megaknuffel zag, was ze dan ook door het dolle heen. “Ze rende op hem af en vroeg of ze de panda even mocht aaien”, vertelt oma. “Hij vond dat zo lief, dat hij direct zijn vriendin belde – voor wie de knuffel eigenlijk bedoeld was – met de vraag of hij hem aan Esmee mocht geven. Dat mocht en Esmee was door het dolle heen.”

Grote zoektocht

Het meisje en haar oma hebben zoeken sindsdien – tot nu toe tevergeefs – naar de jongen en hopen hem nu eindelijk te vinden, zodat ze hem nog eens kunnen bedanken. De jongen is ongeveer 25, 1,85 lang en pakte de trein richting Zwolle. Zijn vriendin werkt op een kinderdagverblijf. Weet jij meer? Laat je reactie achter onder de post van NS op Facebook, of deel het bericht om de jongen op te sporen.