Misdaad

Buurtbewoners Clinge: "Moeder van het dodelijke slachtoffer is aangehouden"

De inwoners van het Zeeuwse Clinge zijn ontzettend diep geraakt na de dood van een 33-jarige vrouw in het dorp. Het slachtoffer werd neergestoken en overleed ter plekke aan haar verwondingen.

Lees ook: Vrouw overleden na steekpartij in Zeeuwse Clinge

Een buurman vertelt dat hij midden in de nacht wakker werd van geroep. “Help, help,” hoorde hij. “We zijn gaan kijken en in de tussentijd heb ik 112 gebeld. Toen lag het meisje al op de straat.” De man vertelt dat hij de familie al 40 jaar kent. “Heel erg dit.”

In het dorp

Onze verslaggever Anne Kruijsen was in het dorp en sprak daar met de inwoners. “Buurtbewoners vertellen mij dat de moeder van het slachtoffer is aangehouden. De politie kan dat niet bevestigen.”

Op dit moment weten we alleen dat een 63-jarige verdachte is aangehouden en is overgebracht naar een cellencomplex, waar zij wordt verhoord.

Buurtonderzoek

Om meer duidelijkheid te krijgen over de toedracht heeft de politie een buurtonderzoek ingesteld. Ook worden getuigen gehoord en wordt een woning onderzocht aan De Ruyterlaan, de straat waar de steekpartij plaatsvond.