Kind gereanimeerd na ongeluk in Goes

Bij een ernstig auto-ongeluk in Goes hebben de hulpdiensten een kind moeten reanimeren. De auto, waarin een moeder (28) en twee kinderen (2 en 5) zaten, raakte te water naast de afslag van de A58 richting Goes-Zierikzee.

Medewerkers van politie, brandweer en ambulancedienst gingen met spoed ter plaatse. Ook kwam een traumahelikopter richting de plaats van het incident.

Reanimatie
Ondertussen werden de inzittenden van de personenauto, een vrouw (28) en twee kinderen (2 en 5 jaar) door omstanders uit het voertuig bevrijd. Zij startten met de reanimatie van een van de kinderen. Het andere kindje en de vrouw waren aanspreekbaar. De slachtoffers, allen uit Kapelle, zijn naar het ziekenhuis gebracht.

Omleiding
Tijdens de hulpverlening werd het verkeer over de Deltaweg omgeleid. Het sporenonderzoek van de politie en de berging duurde tot 11.00 uur. Hierbij werd het verkeer over de A58 uit de richting van Bergen op Zoom richting Goes-Zierikzee tijdelijk via de afslag Heinkenszand omgeleid. De afslag vanaf Middelburg is toegankelijk.

Omstanders
De politie is een onderzoek gestart naar de oorzaak van het ongeval. Omstanders zijn op het politiebureau in Goes opgevangen. Hier wordt ook een verklaring van hen opgenomen.

Beelden: Provicom