Terug

Volg Hart van Nederland

Deelnemers trouwstoet Rotterdam krijgen bijna 5.000 euro boete

Deelnemers trouwstoet Rotterdam krijgen bijna 5.000 euro boete

112

20 sep 2019, 23:09

De politie heeft vrijdag vijftien bekeuringen uitgedeeld aan deelnemers aan een trouwstoet op de Kralingse Plaslaan in Rotterdam. De boetes van in totaal bijna 5000 euro zijn uitgedeeld voor onder meer asociaal en gevaarlijk rijgedrag. De politie meldde dat acht bestuurders een bekeuring kregen voor het parkeren op de stoep. Ook gingen deelnemers aan de stoet toeterend stilstaan op de rijbaan. Verder deelde de politie bekeuringen uit voor te hard rijden en het gooien van afval uit het raam van een auto. Lees ook: Trouwstoet hindert verkeer in Amsterdam: 28 bestuurders op de bon Eerder deze week schreef burgemeester Ahmed Aboutaleb aan de gemeenteraad dat het melden van een trouwstoet vanaf 1 januari 2020 verplicht is in Rotterdam. Wie dat niet doet of zich niet houdt aan de voorschriften, riskeert een geldboete. In de brief schreef Aboutaleb dat trouwstoeten niet meer in gesloten formatie mogen rijden. Ook moeten ze zich aan de verkeersregels houden en mogen er geen wegen worden afgezet of geblokkeerd.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Wil je persoonlijke en indrukwekkende verhalen, met het laatste (positieve of regionale) nieuws, tips en achtergrond, in je mailbox ontvangen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Hart van Nederland ontvangen met daarin het laatste nieuws en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.