Gezondheid

Jermaine (27) moet naar VS voor behandeling hersentumor

De 27-jarige Jermaine heeft 250.000 euro nodig voor een hersentumorbehandeling uit de Verenigde Staten. Het is het laatste redmiddel voor de jonge vader van twee kinderen, die al sinds zijn achttiende worstelt met niet-opereerbare tumoren in zijn hersenen.

Telkens wist hij door de behandelingen, wat geluk en heel gezond leven de dans van de dood te ontspringen, ondanks de aanvankelijke levensverwachting van maximaal anderhalf jaar. Een aantal jaar leek de tumor zelfs gestabiliseerd en gestopt te zijn met zich te ontwikkelen. Jermaine mocht langzaamaan denken aan een toekomst en werd een gedreven fitnessinstructeur bij een sportschool.

Toch sloeg in 2016 het noodlot weer toe, toen hij opeens wel heel herkenbare klachten kreeg. Na een MRI-scan bleek inderdaad: 8 tumoren in zijn hersenen. Ondertussen ondergaat hij de allerlaatste behandeling die hij in Nederland kan ondergaan, maar of ‘ie nou aanslaat of niet: de kanker zal terugkomen. Daarom heeft hij zijn hoop gevestigd op de wonderpil van Burzynski, een peperdure behandeling die de nodige successen heeft behaald.

Als je ook geld wilt doneren kan dat hier.