112

Brutale inbraak, glasscherven in ledikant

Een brutale inbraak zondagavond op het woonwagenkamp in Heerhugowaard. Tenminste twee daders gooiden een stoeptegel naar binnen in de kamer waar baby Isabella lag te slapen. De glasscherven lagen in haar bedje. Wat er had kunnen gebeuren als de tegel in haar bed was terechtgekomen, daar willen de ouders van de 11 maanden oude baby niet aan denken.

Moeder Bente was thuis toen de inbrekers een steen door de ruit van de babykamer gooiden om zo binnen te komen op de bovenste etage van de woonwagen van haar, haar vriend Lowie en hun drie kinderen. Naar eigen zeggen hebben ze geen vijanden, maar wel hebben ze een eigen bedrijf misschien hebben de inbrekers gedacht dat er wat te halen is bij hun thuis.

Toen Bente het glasgerinkel en de mannen hoorde zette ze het op een gillen. Zonder buit zijn de twee mannen er vandoor gegaan. Een zoektocht in de omgeving leverde niets op en dus zitten ze met de handen in het haar. Voor de gouden tip over deze laffe inbrekers looft vader Lowie een beloning uit van maar liefst 5000 euro.

Ook de politie wil graag in contact komen met getuigen, heeft u iets gezien in de buurt van de Diamant in Heerhugowaard op zondagavond? Neem dan contact op met de politie en bel 0900-8844.