112

Wie mishandelde Danny uit Purmerend?

De politie is op zoek naar getuigen van de zware mishandeling van de 28-jarige Danny uit Purmerend. Danny  liep een zware hersenschudding, kneuzingen en een gebroken oogkas op.

Zijn vriendin Rosalie deelde op Facebook een getuigenoproep. Danny was vrijdagavond met drie vrienden naar de bioscoop geweest en dronk aansluitend een biertje. Voordat de vrienden naar huis gingen brachten zij een bezoek aan Sampi op de Koemarkt in Purmerend. In de shoarmazaak raakten de vrienden van Danny in discussie met een vermoedelijk dronken en agressieve persoon. Danny probeerde de discussie te sussen. Buiten de snackbar hebben de mannen nog even met deze persoon staan praten, waarna iedereen om 4.00 uur naar huis ging.

Op de weg van Purmerend richting Wijdewormer is Danny ter hoogte van de Neckerstraat zwaar mishandeld. Hij kreeg een harde klap op zijn achterhoofd en na verschillende klappen en trappen is hij bewusteloos achtergelaten. Danny werd van achteren aangevallen en heeft zijn belagers niet kunnen zien. Omdat hij al zijn persoonlijke bezittingen nog op zak had, vermoedt hij dat het geweldincident te maken heeft met het voorval bij de shoarmazaak. Getuigen die in de nacht van vrijdag op zaterdag iets hebben gezien of gehoord wordt gevraagd contact op te nemen met de politie via 0900-8844.

Danny is nog niet hersteld van de verwondingen die hij afgelopen weekend opliep. Daarnaast zit de schrik bij hem, zijn vrienden en familie er goed in. Zij hopen dan ook dat de daders snel achterhaald kunnen worden .

De naam Danny is op verzoek van het slachtoffer gefingeerd.