112

Vrachtwagenchauffeur houdt niets over aan horrorcrash A4

Als je de foto’s zou zien van het ongeluk tussen twee vrachtwagens op de A4 bij Woensdrecht, zou je denken dat daar niemand levend uit zou kunnen komen. Toch blijkt niets minder waar toen de chauffeur van de vrachtwagen geladen met personenauto’s zonder kleerscheuren uit het wrak stapte.

Of de foto’s is goed te zien wat er over is gebleven van beide vrachtwagens. De blauwe vrachtwagen is volledig ingedeukt.

Het ongeluk gebeurde dinsdagochtend op de A4 bij Woensdrecht. Daar knalde een vrachtwagen geladen met personenauto’s op een vrachtwagen, die staal vervoerde. De chauffeur van het andere voertuig moest wel naar gewond naar het ziekenhuis gebracht worden.

De zegsman van Rijkswaterstaat laat weten dat alle personenauto’s van de vrachtwagen moeten worden afgehaald. Ook moet staal dat op de andere vrachtwagen lag en deels op de weg is terecht gekomen, worden opgeruimd. Bovendien kan het wegdek door het staal en de lekkage van brandstof beschadigd zijn. Er is een bedrijf ingeschakeld om het asfalt schoon te maken.

https://twitter.com/WIS_Wilco/status/803546440488386560