GEZOCHT: Overvallers slaan al drie keer toe

De Rotterdamse politie is op zoek naar overvallers die al drie keer hebben toegeslagen in Rotterdam.

Eerst waren een garagebedrijf en een supermarkt aan de beurt. Deze week nog sloegen de overvallers toe bij een telecomwinkel. De politie is naar ze op zoek, omdat ze zomaar nog eens zouden kunnen toeslaan.

Woensdagmiddag rond 13:30 uur vond een gewapende overval plaats op een telecomwinkel aan de Peppelweg in Rotterdam-Schiebroek. Twee verdachten met bivakmutsen bedreigden de eigenaar met vuurwapens. Tijdens een worsteling werd de eigenaar neergeslagen en hield daar een hoofdwond aan over.

Het gaat om twee donker getinte mannen die beiden een bivakmuts op hadden en een zwarte rugzak met een wit logo. Verdachte 1 is zo’n 180cm, droeg een zwart trainingspak met witte strepen aan de zijkant, een capuchon met witte touwtjes en witte sportschoenen. Verdachte 2 droeg een blauwe trainingsbroek met een wit logo op zijn rechterbovenbeen en sportschoenen.

 De politie verzoekt iedereen die meer weet, of iets heeft gezien, om contact op te nemen via de Opsporingstiplijn op 0800 – 6070. Anoniem bellen kan via Meld Misdaad Anoniem op 0800 – 7000.