De trouwjurk gaat naar…

Meer dan 300 mensen reageerden afgelopen week op onze oproep over de trouwjurk van winkelketen Zeeman. Het warenhuis verkocht voor maar 30 euro een heuse trouwjurk en de jurk was binnen no time uitverkocht. Hart van Nederland mocht een trouwjurk verloten. En op welke dag kan dat beter, dan op Valentijnsdag! De gelukkige is Paula uit Haarlem…of moeten we zeggen haar man Raymond…

Paula en Raymond kennen elkaar van Hyves en wat hun bindt is hun gezamenlijke passie voor Prince. Paula legt uit waarom juist zij de trouwjurk verdient:

“Het jaar 2017 gaat voor ons een bijzonder jaar worden. Wij zijn dan 10 jaar bij elkaar en ook in dat jaar wordt mijn partner Raymond 50 jaar . Wij hebben elkaar leren kennen door dik en dun en weten inmiddels wat wij aan elkaar hebben. Mijn partner is een grote steun voor mij geweest op zo veel vlakken.”

“Maar ik weet ook dat hij me niet snel ten huwelijk zou vragen, hij zou ooit met zijn eerste liefde trouwen, maar dit ging niet door en dus besloot hij dat hij nooit meer zou trouwen. Nu is het dit jaar een schrikkeljaar, en op de laatste dag van februari is da de dag waarop de vrouwen de mannen ten huwelijk mogen vragen.”

“Het zal klein worden gehouden, want ik heb weinig budget. Dus deze trouwjurk zou een prachtig begin zijn van dit geëmancipeerde huwelijk waarin de vrouw de man vroeg…”