Jochie krijgt spelcomputer in rij voedselbank

“Jeeetje wat een dag, wat een dag,” schrijft Angela van Kamp op haar Facebookpagina. Ze kan nog maar amper bevatten wat zij en haar 5-jarige zoontje vrijdag hebben meegemaakt.

De vrouw staat in de rij bij de voedselbank in Hengelo netjes op haar beurt te wachten als een onbekende man met zijn puberzoon haar aanspreekt. De man wijst naar haar zoontje en vraagt: “Hoort hij bij jou?” Angela beaamt dat. De man vraagt vervolgens of ze in het bezit zijn van een spelcomputer. Dat zijn ze niet, antwoordt ze, waarop de man een plastic tas in haar handen duwt. “Nu wel”, zegt hij. Naast de tas met de spelcomputer krijgt Angela ook nog eens 20 euro toegestopt. Om spelletjes van te kopen, voor haar zoontje.

Angela en haar zoontje kunnen hun geluk niet op met de aanwinst van de spelcomputer en willen de onbekende gulle gever dan ook dolgraag bedanken. Via een bericht op Facebook hoopt ze dan ook dat haar dankwens uiteindelijk bij de juiste persoon terecht zal komen. Het bericht is inmiddels al bijna 4.000 keer gedeeld.