Actie voor door brand getroffen Thea

De 39-jarige Thea van Dijken uit Ens zag haar woning een week geleden in vlammen opgegaan. Plaatsgenoot Belinda springt daarom in de bres om Thea en haar autistische zoon Yoeri te helpen.

Belinda zag dat Thea haar huis kwijt is geraakt en al haar spullen kwijt is, via Facebook heeft ze mensen gelijk opgeroepen om spullen te doneren. De binnengekomen spullen variëren van bedden tot knikkers voor Yoeri om mee te spelen.

“Het is wel heel bijzonder wat ze mij allemaal schenken”, vertelt Thea, die al haar bezittingen kwijt is geraakt en nog niet van de schrik is bekomen. “De schrik zit nog steeds in mijn lijf. Ik zat wat oranjes flikkeren, schreeuwde ‘brand!’ en met Yoeri ben naar buiten gegaan. Ik heb alleen mijn belangrijkste spullen als paspoort en portemonnee nog gepakt.”

Op de Facebook-pagina “STEUN THEA VAN DIJKEN EN HAAR ZOON YOERI VAN DIJKEN” staat precies te lezen wat er nog nodig is om Thea en haar zoon te helpen. Momenteel wordt vooral hard gezocht naar een ruimte in de buurt van Emmeloord om alle ingezamelde spullen op te slaan. Alle hulp is welkom!