Zussen doen mee aan Britse Carbage Run

De zussen Erna (48), Roelie (58) en Albi (60) uit Staphorst nemen samen met 297 anderen deel aan de vijfdaagse Carbage Run van het Engelse Harwich naar het Schotse Edinburgh. Omdat de dames te laat waren met inschrijven voor de autorace, zat er niets anders op dan deel te nemen aan de brommereditie van het evenement.

De laatste keer dat de drie gezusters op een brommer zaten waren ze rond de 16 jaar oud en vandaag vertrekken ze, met brommers, naar Harwich. De zussen wilden niet alleen voor de lol meedoen aan het evenement, ze wilden er ook een goed doel aan koppelen. En daarover hoefden ze niet lang na te denken, het werd stichting Surizorg in Paramaribo.

Stichting Surizorg wil samen met onze Surinaamse collega’s een hospice realiseren in Suriname. Een hospice waar mensen de laatste periode van hun leven kunnen doorbrengen en waar de zorg niet gericht is op genezing maar op verminderen van lijden. Er zijn geen voorzieningen en die willen we juist gaan realiseren. Meer informatie over het project kan je vinden op de website van Surizorg.