Sport

WK-hotel van Oranje: 'Oud, afgeleefd en bruin water uit de kraan'

Hopelijk drinken de spelers van het Nederlands elftal tijdens het WK geen water uit de kraan als ze in hun hotel zijn. Volgens de hotelgasten komt daar namelijk bruin water uit. En er is meer mis.

Het Ceasar Park Hotel is schitterend gelegen aan het wereldberoemde strand van Ipanema in Rio de Janeiro. Het vijfsterrenhotel is de uitvalsbasis voor Oranje. Maar als we de recensies van hotelgasten lezen op tripadvisor.nl is het hotel die vijf sterren bij lange na niet waard. Zo komt er “bruin water uit de kraan, en duurt het zeker 5 minuten voordat het een beetje helder wordt”. Ook is het hotel “oud en is er al lang niet meer in geïnvesteerd”. Het zwembad dan? “Veel te klein en je zwemt zo’n beetje tegen de ramen van het restaurant aan”. En ook:” Het slechtste hotel van ons verblijf in Brazilië”.

Ook vallen er nogal wat klachten op te tekenen over het personeel: traag en weinig behulpzaam. Toch zijn veel gasten ook tevreden: “Het hotel is dan wel oud en enigszins afgeleefd, maar dat heeft ook zo zijn charme”.

Op de foto’s een impressie van het Ceasar Park Hotel, met onder meer het kleine zwembad. Of het op de Oranje-camping voor de supporters veel beter is, zie je hier.

Foto’s: ©ANP