Wie doodde Erik te Selle (52)?

Wie is verantwoordelijk voor de dood van de 52-jarige Erik te Selle uit Winterswijk? Op 2 juli pleegden onbekende mannen een overval op zijn woning. Ze bonden zijn vrouw Jolanda vast en later werd het lichaam van Erik gevonden op het terrein achter het huis. De politie heeft nu camerabeelden waar de daders op te zien zijn vrijgegeven.

Tijdens de overval blijven twee van de drie daders bij Jolanda terwijl een van hen haar pinpas meeneemt. Vervolgens pint hij geld bij de Rabobank in Winterswijk. Uiteindelijk gaan alle overvallers er vandoor en weet Jolanda los te komen en belt de politie. Haar man is dan nog spoorloos en de politie gaat naar hem op zoek. Hij wordt gevonden onder een stuk zeil op het terrein achter de woning.

Van de daders is weinig bekend. Het gaat om drie blanke mannen tussen de 20 en 25 jaar oud. Ze spraken mogelijk in een Oost-Europese taal met elkaar.

Mensen die meer weten over de zaak wordt gevraagd contact op te nemen met de opsporingstiplijn: 0800-6070. Anoniem bellen kan ook op 0800-7000.