Opa aangezien voor kinderlokker

Joep Vullings uit Venray heeft sinds deze week een sterk verhaal om op feestjes te vertellen. De opa van twee meisjes werd afgelopen maandag aangezien voor een kinderlokker toen hij een huilend kind in de achterbak van de auto zette.

Toen opa Joep een middagje op zijn twee kleinkinderen aan het passen was, besloot hij met hen naar de speeltuin te gaan. Na een half uurtje was het tijd om naar huis te gaan en de meisjes mochten van opa in de kofferbak zitten. Een van de twee klom zelf in de auto, maar zijn oudste kleinkind moest een handje geholpen worden en stootte daarbij haar teen. Het meisje schreeuwde het uit en begon te huilen.

Eenmaal thuis stond de politie binnen no time op de stoep. Iemand had gemeld dat dat ‘een verdachte man’ een huilend kind in zijn kofferbak had ontvoerd.

Oppasopa

Voor Joep was dat wel even schrikken, maar gelukkig lukte het hem om de agenten ervan te overtuigen dat hij geen kinderlokker, maar een lieve oppasopa is. Hij heeft wel begrip voor degene die de melding heeft gedaan. Hij vindt dat de melder zeer alert is geweest.