Oma Nelly (91) trendsetter met 'niet reanimeren'-tattoo

De 91-jarige oma Nelly is sinds kort een bekendheid in ons land. De bejaarde dame besloot een enorme tattoo op haar borst te laten zetten met de tekst ‘Niet reanimeren, ik ben 91+’. Want één ding weet de kwieke Haagse dame zeker; als haar iets overkomt, wil ze niet meer opgelapt worden. Nelly Bolten blijkt hiermee nog trendsetter ook! De tattooshop heeft al meerdere verzoeken voor eenzelfde soort tattoo gekregen.

“Ach kind, ik moet toch gewoon lekker dood kunnen gaan!”, is Nelly’s reactie als je haar vraagt over het hoe en waarom van haar tattoo. Eerder heeft zal al op beide armen een ‘reanimeer me niet’-tattoo laten zetten, maar om er echt zeker van te zijn dat ze niet gereanimeerd wordt, heeft ze de tekst nu op haar borst laten vereeuwigen.

De 91-jarige is kerngezond, maar gelooft niet dat een vrouw van haar leeftijd nog de oude kan worden na een reanimatie. In een verzorgingstehuis belanden wil ze absoluut niet.

De tattooshop in Den Haag heeft sinds de tattoo van Nelly al meerdere verzoeken gekregen van mensen die eenzelfde soort tekst op hun lichaam willen.