Healthcoach Luuk helpt met voornemens presentatrices

De presentatrices van Hart van Nederland gaan in het nieuwe jaar de uitdaging aan om hun goede voornemens in de praktijk te brengen. Ze worden hierin bijgestaan door coach Luuk Imberg. Hij geeft hieronder zijn reactie op de plannen van de dames.

Ik vind het in ieder geval als een gezellige boel klinken: alle dames met elkaar een maand een zelfgekozen uitdaging aangaan. Ieder voor zich, maar toch ook weer met elkaar kunnen delen, en stiekem een beetje proberen elkaar te overtreffen, haha. Dat wordt nog wat!

Ik ben erg benieuwd hoe serieus ze hierover zijn. Mirella (vlees) en Gallyon (sporten) klinken bijvoorbeeld alsof ze er net wat meer over nagedacht hebben dan Evelien (snoepen) en Selma (water), en dat kan wel helpen. Niet alleen om het de hele maand vol te houden, maar ook om het daarna te blijven doen. Of is dat niet het idee? Marlayne lijkt vooral nieuwsgierig naar het effect van niet drinken na een maand. Ik denk dat afhankelijk van dat effect ze daarna door zal gaan of niet.

Overigens vind ik de doelen best zwart-wit. De dames kiezen voor het alles of niets principe en niet een middenweg. Dat is altijd lekker in het begin als duidelijk doel om voor te gaan, maar is moeilijker vol te houden op de lange termijn. Ik ben benieuwd hoe zij dit na een maand zullen gaan ervaren. Ik kijk er naar uit om ze dan de hoogstwaarschijnlijk broodnodige tips te gaan geven!

Lijkt het jou leuk om een van de presentatrices te steunen en mee te doen met hun voornemens? Mail dan je contactgegevens en een korte motivatie naar hart@sbs.nl en wie weet volgen we jou in januari.

LEES OOK: De persoonlijke verhalen over de goede voornemens van de presentatrices