Don krijgt hulp met gedenkbandjes

Don Vleesenbeek was begonnen met de verkoop van witte armbandjes om de slachtoffers van de MH17-ramp te gedenken. Hij heeft inmiddels zoveel aanvragen gekregen, dat hij dit in zijn eentje niet meer aankon. Gelukkig krijgt hij nu hulp van een landelijke uitvaartonderneming.

Veel mensen besloten, mede na een reportage over Don in Hart van Nederland, om de bandjes te bestellen. Hij had al snel meer dan 10.000 bestellingen ontvangen. Een landelijke uitvaartonderneming besloot hem daarom te helpen met de logistiek, zo is er onder meer een website opgezet waar mensen de bandjes kunnen bestellen en geld kunnen doneren. Door de drukte duurt het meer dan een week voordat de bandjes geleverd kunnen worden.

Er kunnen maximaal 10 bandjes per keer worden besteld en de kosten bedragen €1,50 euro per bestelling. Dit om de transportkosten op te vangen, het bandje zelf is gratis. Het is ook  mogelijk om via de site geld te doneren. Alle opbrengsten zullen naar een goed doel gaan. Meer informatie hierover op de website ikzaljenooitvergeten.com