Wil jij een kijkje bij ons achter de schermen?

Een van onze vaste cameramannen Jaap van Willigen gaat in september samen met vele anderen door de Italiaanse bergen fietsen om geld op de halen voor stichting Energy4All. Om nu al geld op te halen voor deze belangrijke stichting heeft hij ervoor gezorgd dat er een bijzondere ervaring geveild wordt: een kijkje achter de schermen bij SBS.

Als jij de hoogste bieder bent mag je een dag lang meelopen met Jaap. Je krijgt een rondleiding, uitleg over hoe een programma en reportage tot stand komen, je gaat mee met het draaien van een reportage, krijgt uitleg en toegang tot de montage en woont de uitzending bij vanuit de regie. Als jij stichting Energy4All een warm hart toedraagt en graag bij ons achter de schermen wilt kijken, klik dan hier om naar de veiling te gaan. Op de veilingsite is ook meer informatie te vinden over de fietstocht van Jaap.

Stichting Energy4All zet zich in voor mensen met een energiestofwisselingsziekte. De patiƫnten zijn vooral kinderen, omdat velen die aan de aandoening lijden de volwassen leeftijd niet bereiken.