Vermiste broertjes niet gevonden in Bunderbos

De twee vermiste broertjes Ruben en Julian uit Zeist zijn nog altijd spoorloos. Een grote zoekactie in het Limburgse Bunderbos in Elsloo bleek donderdagmiddag vruchteloos.

De zoektocht in het Bunderbos is gestaakt en het bos is weer vrijgegeven. Naast de zoektocht in Elsloo is de recherche onophoudelijk bezig geweest om sporen na te trekken en te achterhalen waar de vader en de jongens zijn geweest vanaf het moment dat ze voor het laatst gezien zijn, maandagavond 6 mei om 22.15 uur in Neerbeek, Limburg.

Daarnaast bleek dat de auto van de vader gereden heeft over de Rijnbrug op de provinciale weg N233 in Rhenen. Een ANPR-voertuig (Automatisch Nummerplaat herkenning), die behoort bij een particulier bedrijf, scande het kenteken van de auto. Naar aanleiding van de aandacht die de vermissing van de broertjes had, besloot de eigenaar de gescande kentekens te bekijken. Het kenteken van de auto van de vader (08-NT-BV) bleek erbij te zitten.

De politie gaat overigens nog langs alle bedrijven in de omgeving om te kijken of daar wellicht bewakingscamera’s hangen. Op deze manier hopen zij aan beeldmateriaal te komen.