Ruim 250 tips over jongetjes

De politie heeft ruim 250 tips binnengekregen na de uitzendingen van Opsporing Verzocht en Hart van Nederland dinsdagavond. “We zijn tot diep in de nacht gebeld”, laat politiewoordvoerder Bernhard Jens weten. Een aantal tips lijken bruikbaar en rechercheurs zijn zich hierover aan het buigen.

Een mogelijk belangrijke getuige heeft zich helaas nog niet gemeld, laat Jens weten. Het gaat om de bestuurder van de auto die maandagnacht om 01.56 uur achter de Hyundai van vader Jeroen Denis reed op de Rijksstraatweg in Leersum. Deze persoon wordt met klem verzocht zich zo spoedig mogelijk te melden. Om wat voor auto het gaat is niet duidelijk. Voertuigspecialisten kunnen geen 100 procent uitsluitsel geven over het type auto, laat Jens weten. Dat deze persoon om rond 02.00 uur over de Rijksstraatweg reed is al specifieke informatie, aangezien niet veel mensen daar normaliter op dat tijdstip rijden, stelt Jens.

Jeroen heeft voor zijn dood contant geld opgenomen. Het is de politie nog altijd niet duidelijk waar hij dit aan uit heeft gegeven. Slechts een klein deel van het bedrag is gevonden op de plek waar hij uiteindelijk zelfmoord heeft gepleegd. De man pinde normaal zelfs de kleinste bedragen, aldus Jens.