Politie geeft kaartje met route vrij

De politie heeft het kaartje vrijgegeven met daarop de route die de vader heeft gereden nadat de broertjes Ruben en Julian voor het laatst zijn gezien. Hoe hij vanuit Neerbeek terug is gereden naar het Doornse Gat, is niet bekend.

De route van Vleuten naar Neerbeek is bekend bij de politie. Maandag 6 mei vertrekt de vader omstreeks 20.15 vanaf de woning in Vleuten. Om 20.27 uur is er een GSM waarneming op de A2 even voorbij Culemborg. Achtereenvolgens wordt er om 21.02 signaal van de mobiele telefoon opgevangen op de Eindhovenseweg Zuid te Best en om 21.42 bij Weert. In het Limburgse Neerbeek wordt de auto om 22.18 uur voor het laatste gezien tijdens een bezoek aan een tankstation. Op de camerabeelden zijn de twee jongens op de achterbank van de auto te zien. Een half uur later, om 22.45 uur, wordt het signaal van de mobiele telefoon in Neerbeek opnieuw waargenomen.

Vanuit Neerbeek is de vader van de jongens teruggereden naar het Doornse Gat. De politie weet niet of zijn zoontjes toen nog in de auto zaten en welke route hij gereden heeft. De politie heeft op het kaartje een mogelijke route uitgestippeld.

Dinsdag 7 mei om 01.42 uur wordt het voertuig pas weer waargenomen op de Rijnbrug bij Rhenen. Een laatste signaal van de mobiele telefoon van de vader is om 04.16 uur bij Leersum. Om 08.00 uur wordt de man in het Doornse Gat gevonden, hij heeft zichzelf opgehangen

De politie hoopt aan de hand van camerabeelden van burgers de terugweg in kaart te kunnen brengen.